English Română
PUZZLEiT - o mare resursa de puzzle - se refera la Puzzle, SuDoku, Anagrame, Mobile Content, Formate TV cum ar fi Jocuri TV, Quiz, concursuri si orice este legat de aceste lucruri Excelente, Distractive, Intelectuale si Educative.

Hexa Puzzle - joaca online cel mai original puzzle

Hexa

De la creatorii Puzzle iT cel mai original joc de puzzle care te va face super-dependent si te va arunca intr-o noua dimensiune a distractiei!

Hexa foloseste un set de douasprezece piese si tabla de joc care poate fi acoperita complet folosind doar noua piese. Piesele nu au fete definite, au forme diferite si sunt numerotate de la 1 la 12. Scopul acestui puzzle este completarea tablei de joc cu oricare noua piese.

3D Logic

3D Logic

3-D Logic arata foarte similar Cubului Rubik. Desi prezinta culori si patrate pe un cub este un puzzle complet diferit. Pentru a schimba culoarea patratelor gri, apasa pe patratele colorate principale si incearca sa unesti culorile. La fel ca alte jocuri importante, 3-D Logic pleaca de la o idee simpla rezultand un puzzle deosebit.

SuperBALL - Format TV, synopsis

Premii pentru toti!

SuperBALL Show

 

SuperBALL Show - Synopsis
Gambling show, emisiune interactiva cu premii
(1 x 90 minute, prime time)

InfiniBALL Demo Se bazeaza pe un joc nou al carui concept dateaza din primavara 2005 - InfiniBALL - practicabil in cazinouri sau in sali special amenajate, pe Internet, dar mai ales in sistem de loterie ca joc de sine statator sau ca joc de noroc televizat, in care, sfere colorate intr-un anume numar de culori, prin extragere aleatorie formeaza formatiuni care determina valoarea castigului.

Labirint - joaca-te online :)

Incearca sa ajungi la sfarsitul acestui labirint inaintea oponentului tau.

Speram sa poti !

Puzzle

Un puzzle este o problema sau enigma prezentata in forma atractiva, distractiva. Multe puzzle-uri deriva din probleme matematice sau logice serioase; altele sunt create avand doar scopul de a ne pune la grea incercare inteligenta. Puzzle-urile au o istorie de mii de ani. In unele temple din Japonia preotii creau puzzle-uri matematice pe care le desenau pe pereti. Jocul tangram, desi foarte vechi, este unul dintre cele mai populare puzzle-uri.

Emite conţinut
Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!