English Română

Bile in Linie - Joc logic tridimensional 3x3x3

Bile in Linie poate fi jucat de doua persoane. Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Reguli pentru "3 bile in linie"
Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de 3 bile de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Castigatorul va fi acela care obtine mai multe linii complete, de 3 piese.

Ca o perticularitate a acestui joc logic 3x3, jucatorul care pune piesa centrala, ce devine invizibila in timpul jocului, trebuie sa zica "central". Celelalte piese sunt complet vizibile in timpul jocului.

3 Bile in Linie

Piese sferice

Reguli pentru "4 (sau mai multe) bile in linie;
Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de 4 bile de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Castigatorul va fi acela care obtine mai multe linii complete, de 4 sau mai multe piese.

4 Bile in Linie

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!