English Română

Jocuri logice

Cuburi in Linie - Joc logic tri-dimensional

Cuburi in Linie poate fi jucat de doua sau mai multe persoane, in fuctie de versiunea de joc. Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Bile in Linie - Joc logic tridimensional 3x3x3

Bile in Linie poate fi jucat de doua persoane. Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Reguli pentru "3 bile in linie"
Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de 3 bile de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Castigatorul va fi acela care obtine mai multe linii complete, de 3 piese.

Ca o perticularitate a acestui joc logic 3x3, jucatorul care pune piesa centrala, ce devine invizibila in timpul jocului, trebuie sa zica "central". Celelalte piese sunt complet vizibile in timpul jocului.

Puluri in Linie (X si 0 tridimensional sau TicTacToe 3D)

Puluri in Linie poate fi jucat de doua sau mai multe persoane, in fuctie de versiunea de joc, chiar si de persoane cu tulburari de vedere. Jucatorii trebuie sa puna piesele in niste tije, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Exista doua versiuni ale acestui joc: 3x3 sau 4x4 Puluri in Linie si Joc Logic 3D Competitional.

Jocuri Logice Tridimensionale

Jocurile logice pot fi jucate de doi sau mai multi jucatori care trebuie sa puna piesele, una cate una, in niste canale sau tije sau direct pe tabla de joc pentru a obtine o linie orizontala, verticala sau diagonala de aceeasi culoare. Castigatorul este acela care va face cele mai multe linii.

Puzzle

Un puzzle este o problema sau enigma prezentata in forma atractiva, distractiva. Multe puzzle-uri deriva din probleme matematice sau logice serioase; altele sunt create avand doar scopul de a ne pune la grea incercare inteligenta. Puzzle-urile au o istorie de mii de ani. In unele temple din Japonia preotii creau puzzle-uri matematice pe care le desenau pe pereti. Jocul tangram, desi foarte vechi, este unul dintre cele mai populare puzzle-uri.

Emite conţinut
Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!