English Română

Leul Greu ... o porecla adevarata pentru o moneda serioasa - Format TV, synopsis, denominare

Decat mult si fara rost, mai bine putin si ... greu!

Leul Greu

 

LEUL GREU - Synopsis
Hidden camera /reality /radio-TV show
(5 x 5 minute, prime time access)

Este vorba bineinteles despre Leul Greu. Peste tot vedem atat pretul in ROL cat si noul pret in RON. Dar ce s-ar intampla daca chiar am plati cu noua moneda care inca nu s-a pus in circulatie? Ramane sa vedem, reactii, surprize, curiozitate, inconstienta! Toti raman surprinsi de reactiile lor si ale altora; chiar si telespectatorii care pot participa interactiv prin SMS.

Drepturile asupra formatului sunt valabile international.

 

Clipuri pilot filmate cu camera ascunsa

Pe data de 23 Aprilie 2005, la doua zile dupa prezentarea oficiala a noii emisiuni monetare, echipa Curat-Murdar si Colaboratorii au realizat prima serie de clipuri filmate cu camera ascunsa. Nimic regizat, nici vorba de scripturi, totul instantaneu. Este greu de descris realitatea romaneasca. Degeaba bannere publicitare ale BNR-ului peste tot, degeaba prezentari la televiziuni ... Daca ne mai invarteam putin ne luam si termopane.

Urmareste clipurile noastre si te vei distra copios. Desi este cam greu, luati aminte la respectarea drepturilor de autor.

 

Aici cumparam baterii pentru camera ascunsa TJ cu echipa CuratMurdarl a piata TJ la Posta ... Romana :) ... si nishte pateuri tre' sa luam s'un Taxi TJ cumpara presa

Pe la ora 10 dimineata, oarecum obositi dupa ziua de ieri, Iulian constata ca bateriile camerei ascunse s-au cam dus, motiv pentru care intram in primul magazin Germanos ...

vizioneaza clipul

... si daca tot eram in zona Bucur Obor, hai sa mai cumparam ceva cu Leii Grei. Cu 20 de "fiare grele" TJ si-a luat nishte chestii de colectie.

vizioneaza clipul

Cu gandul la eficienta maxima ne-am oprit si la vestita POSTA ROMANA sa ne achitam o datorie mai veche. Intentie am avut dar ne-a fost imposibil sa trimitem prin mandat postal 1 Leu Vechi (1 ROL). Cat despre Leul Greu, cei de la posta nu prea stiau pe ce lume sunt :)

Degeaba s-a lipit bannerul cu noua emisiune monetara in orice O.P. Probabil ca s-a lipit singur :))

vizioneaza clipul

Va vine sa credeti ca am cumparat 2 pateuri cu 70 de bani?

Credeti ca este adevarat!

vizioneaza clipul

Noroc ca taximetristul, in maniera inconfundabila "clientul nostru, dushmanul nostru", a apelat prin statie dispeceratul. Altfel, faceam si o plimbare prin Bucuresti, asa, gratis, ca doar folosim Leul Greu.

vizioneaza clipul

Cultura trebuie alimentata si ea, tot cu Leii Nostri Grei. Cu doar 5 Lei Grei (prescurtat ROLG) am cumparat un ziar de 7.000 lei si o revista de 45.000 lei. Aritmetica asta este cam grea, uneori.

vizioneaza clipul

The Format Recognition And Protection Association

 

Daca vrei sa vezi intreaga colectie de clipuri hidden camera, trimite-ne un email.

Te sfatuim sa vizitezi sectiunea "Leul Funny" a sitului dedicat Leului Greu, www.leulgreu.ro :)

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!