English Română

Formate de televiziune

SuDoku Mania TV Show - format de televiziune, synopsis

Mai mult decat un SuDoku.

SuDoku Mania Show

 

SuDoku Mania - Synopsis
Game show /puzzle
(2 x 30-45 minute, prime time access)

Jocul care a innebunit lumea prin simplitate si dependenta ce o creaza, are acum toate ingredientele necesare unui show TV de succes. Sase dintre concurentii care au trimis solutia corecta a puzzle-ului interactiv incearca sa-si adjudece marele premiu.

SuperBALL - Format TV, synopsis

Premii pentru toti!

SuperBALL Show

 

SuperBALL Show - Synopsis
Gambling show, emisiune interactiva cu premii
(1 x 90 minute, prime time)

InfiniBALL Demo Se bazeaza pe un joc nou al carui concept dateaza din primavara 2005 - InfiniBALL - practicabil in cazinouri sau in sali special amenajate, pe Internet, dar mai ales in sistem de loterie ca joc de sine statator sau ca joc de noroc televizat, in care, sfere colorate intr-un anume numar de culori, prin extragere aleatorie formeaza formatiuni care determina valoarea castigului.

Leul Greu ... o porecla adevarata pentru o moneda serioasa - Format TV, synopsis, denominare

Decat mult si fara rost, mai bine putin si ... greu!

Leul Greu

 

LEUL GREU - Synopsis
Hidden camera /reality /radio-TV show
(5 x 5 minute, prime time access)

Ultimele 2 (Jocul-Concurs Fazan) - Format TV, synopsis

Vulnerant Omnes, Ultima Necat!

Concursul TV Fazan (Ultimele 2)

 

ULTIMELE 2 - Synopsis
Joc /concurs TV
(5 x 25 minute, prime time access)

Vrei sa devii un campion bogat? Participa la acest joc simplu si distractiv, stai in “fotoliul campionului”- si ramai acolo de trei ori la rand. Supravietuitorul primeste un premiu substantial in bani.

Puzzle iT Show - Format TV, synopsis

Here is the ultimate interactive TV game show.

Puzzle iT Show

 

PUZZLE iT SHOW - Synopsis
Joc /concurs TV
(5 x 25 minute, prime time access)

'Puzzle iT Show' este un joc educativ de perspicacitate foarte simplu si eficient, care se adreseaza tuturor telespectatorilor indiferent de varsta sau nivel de educatie. Jocul interactiv zilnic ruleaza cu grupuri de cate 10 concurenti care s-au calificat prin rezolvarea pe SMS unor anagrame prezentate aleator pe postul de televiziune, sub forma unui mic banner intr-un colt al ecranului.

Formate de Televiziune

Un format de televiziune este o licenta de a produce si a difuza o versiune nationala a unui program TV strain protejat prin drepturi de autor si de a utiliza numele acestuia. Formatele reprezinta un segment important al pietei de televiziune.

Cel mai des intalnit format TV este reprezentat de 'game shows', multe dintre ele fiind adaptate specificului national.

In timp ce formatele TV sunt o forma de proprietate intelectuala frecvent cumparata si vanduta de producatorii TV, distribuitori si televiziuni, ele sunt forte greu de protejat legal. Drept urmare, formate derivate sunt cateodata create, cautand sa reproduca succesul unui format original fara a fi platite drepturile de autor. Pentru a evita acest lucru, formatele noastre de televiziune sunt protejate prin depozite de brevet de inventie si depozite de copyright.

Emite conţinut
Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!