English Română

Link-uri care ne plac

New and exciting creative puzzles, books and tests with Aha! answers designed by Lloyd King, author of Test Your Creative Thinking.

Puzzle-uri originale, carti si teste cu raspunsuri "aha!" create de Lloyd King, autor al cartii 'Test Your Creative Thinking'. Exista de asemenea o amuzanta colectie de jocuri, scheciuri si glume, ba chiar si o galerie de arta.

A1 Puzzle-uri si Cuvinte Incrucisate
Jocuri interactive de cuvinte incrucisate, Jigsaw Puzzles si Trivia.

A Crafty Puzzle Company - Puzzle-uri din lemn prelucrate manual pentru intreaga familie, care va testeaza inteligenta.

Connections, Healing Jigsaw Puzzles - puzzle-uri deosebite, unice, ce au capacitatea de a vindeca prin constiinta de sine si meditatie - www.connectionspuzzles.com.

Puzzle-uri plane personalizate
Un cadou pentru intreaga familie "De la tine pentru tine" - www.iconpuzzles.com

Directory Recreation

Directory Recreation
Un loc cu o multitudine de link-uri catre zone recreative.

Eric Solomon este un prolific si talentat inventator de jocuri logice si puzzle-uri, webdesigner si programator de top. In acest website se gasesc multe din publicatiile lui Eric precum si puzzle-uri originale ce pot fi jucate online sau chiar cumparate. Exista de asemenea o lista bine facuta de link-uri catre alte situri de interes.

elogIQ, o divizie a Prosoft Software Inc., a dezvoltat o serie de puzzle-uri tridimensionale deosebite, cu piese in miscare. Cmetrick - A new brain teaser puzzle from elogIQ.

Game Intellect

GameIntellect.com
Aici gasiti online jocuri si puzzle-uri noi, unice, precum: Tet-a-Tetris, Japan Puzzles, SquareWord, Alphabetic Maze, Express Maze, Nim, Rhumb Line. Lista fiind in continua crestere va sugerem sa vizitati din cand in cand acest excelent website.

Enigmatica lume a lui Philip Carter
Un paradis cu puzzle, quizz si articole ale acestui autor de quiz, puzzle si carti cu teste de inteligenta - IQ.

Websitul lui Ed Pegg Jr. fascinant prin colectiile de puzzle si teoriile matematice este o importanta resursa avand o multitudine de link-uri catre alte situri de interes, concursuri, descoperiri, cercetare stiintifica in curs si noutati despre personalitati din lumea matematicii si a puzzle-urilor. Vizitati paginile "Mathpuzzle" ale lui Ed si veti fi impresionati.

Games Play UK.com este o companie britanica care sprijina inventatorii sa gaseasca producatori pentru inventiile lor, asigurand o evaluare complexa gratuita a potentialului ideilor noi. Firma actioneaza in calitate de agent pentru promovarea inventiilor si, daca este necesar, se implica si in realizarea de prototipuri pe cheltuiala inventatorilor.

Jigsaw Puzzles & Accesorii pentru Puzzle
Una dintre cele mai mari colectii de jigsaw puzzles, accesorii si jocuri clasice la cele mai bune preturi. Ofera puzzle-uri clasice dar si noutati de la firme consacrate, cum ar fi, Ravensburger, FX Schmid, White Mountain, SunsOut, Ceaco, Milton Bradley si altii.

Kadon Enterprises
Produce si vinde o impresionanta colectie de "gamepuzzles for the joy of thinking". Ei sunt specializati in modele din lemn, produse de mana, si modele din acrylic taiate cu laserul. V-ar placea sa vizitati Puzzle Parlor si sa cititi The Life of Games puzzle journal. Cand treceti pe acolo, nu uitati sa-i salutati din partea noastra pe Kate si Dick!

Karl Scherer, un prolific inventator, si-a numit websitul "Atlantis Games, Art & Books". Karl face arta pe computer creind fractali (plimbarea prin galeriile online este o mare placere); creaza jocuri de calculator si se ocupa de sah. In Zillions-of-Games exista peste 100 de jocuri pentru download gratis; scrie carti; produce bijuterii; analizeaza puzzle si jocuri logice (multe dintre ele publicate in Journal of Recreational Mathematics); scrie poezie (in principiu in limba germana); si construieste puzzle mecanice. Karl vinde carti, bijuterii, puzzle-uri si postere de arta. Poezia scrisa de el se afla online si este gratuita.

Milan Vodicka opereaza un excelent website ceh dedicat puzzlerilor seriosi. Milan are o colectie imensa de puzzle si este, de asemenea, interesat in schimburi de puzzle.

Mind Bluff - iluzii optice, brain teasers, trucuri, prestidigitatie, jocuri mentale si chestii nemaiintalnite.

Puzzlecraft Steve Strickland si Susan McIntosh detin un interesant website, avand un magazin online cu puzzle clasice lucrate manual din lemn rar, carti si o sectiune cu faimosul concurs al creatorilor de puzzle - International Puzzle Party (IPP). De asemenea, ei au publicat un CD-ROM cu o imensa colectie de probleme si solutii de pentomino.

Puzzle World este cel mai mare website dedicat puzzleurilor mecanice, operat de John Rausch, omul care stie aproape totul despre oricine este legat de lumea puzzle. Situl contine link-uri catre colectionari, creatori de puzzle si importante resurse din Internet.

STReight™ - un joc de noroc excelent bazat pe un principiu matematic simplu.

Websitul The Chronicles of Calormen, operat de Joshua si Susan Bell, reprezinta o adevarata "piesa de istorie". In pagina Magic Polyhedra Patent Page exista o colectie actualizata cu cele mai interesante brevete de inventie pentru puzzle 3D, precum si multe resurse legate de cub, inclusiv brevete romanesti detinute de dr. Catalin Florian Radut.

Uwe Meffert a butonat un superb website ca o resursa mondiala de puzzle. El este inventatorul Pyraminx si al altor binecunoscute puzzle-uri cu antrenare secventiala. De asemenea, Meffert a fost sponsor al Olimpiadei Sporturilor Mintii in anul 2000. Situl lui are un mare numar de link-uri catre alte resurse de puzzle si puteti chiar cumpara puzzle-urile sale online.

Blue Rabbit

 

*
Link-uri Romanesti:

Bang.ro - Director Romanesc

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!