English Română

Puzzle iT SMS - un concurs distractiv care poate fi jucat pe SMS

"Puzzle iT SMS" este un concurs de logica si perspicacitate foarte simplu la care participi, direct de pe telefonul mobil, prin SMS (Serviciul de Mesaje Scurte). Trebuie sa rezolvi cat mai multe anagrame pentru a avea sansa de a castiga premiul cel mare. Puzzle iT nu este un joc de noroc si este accesibil oricarui utilizator Connex/Orange, fara a se percepe taxa de conectare sau abonament.

Pentru a incepe concursul trebuie sa trimiti un SMS cu textul Puzzle sau prescurtat Puzz catre numarul scurt alocat. Participarea la concurs denota cunoasterea si acceptarea Regulamentului.

AnagramaSolutie
  
SPAPAS
IRNGRING
RTECACARTE
ACORSTCASTOR
......

Vei primi initial un cuvant de 3 litere avand literele amestecate. Trebuie sa trimiti cuvantul corect, prin SMS, la numarul scurt. Dupa un raspuns corect vei primi urmatoarea anagrama avand o litera in plus. In caz de raspuns gresit jocul o ia de la inceput. Important este sa rezolvi cat mai multe anagrame in cat mai scurt timp. Raspunsul trebuie sa ajunga in sistem in maximum 5 minute din momentul primirii anagramei, altfel jocul se termina.

Dictionarul de referinta este DOR (Dictionarul Ortografic al Limbii Romane) editat in forma digitala de Editura Litera (www.litera.ro, informatii la info@litera.ro sau tel: 0723LITERA) si distribuit in retelele Diverta si Carrefour. Formele gramaticale permise sunt cele existente in dictionar.

Esti cu atat mai bun cu cat realizezi un punctaj cat mai mare intr-un timp cat mai scurt. Daca esti bun, sistemul iti va cere confirmarea ca esti detinatorul de drept al cartelei SIM sau al contractului de servicii de telefonie mobila printr-un mesaj SMS. Daca nu confirmi esti descalificat, dar ai posibilitatea de a juca din nou daca indeplinesti cerintele mentionate.

Runde Punctaj Marele Premiu
Runda #11 punct 
Runda #22 puncte 
Runda #33 puncte 
Runda #44 puncte 
Runda #55 puncte 
Runda #66 puncte 
Runda #77 puncte 
Runda #88 puncte 
Runda #99 puncte 
Runda #1010 puncte 
Runda #1111 puncte 
Runda #1212 puncte+10% din report
Runda #1313 puncte+20% din report
Runda #1414 puncte+30% din report
Runda #1515 puncte+40% din report

 

Puzzle-iT SMS

 

Pe tot parcursul jocului poti apela la prieteni. Noi nu iti interzicem sa joci "Puzzle iT" in compania lor. Poti juca de cate ori vrei. Punctele castigate se cumuleaza !

Este un joc simplu cu care-ti antrenezi mintea si castigi cate milioane poti ...

... pentru ca este meritul tau!

Concursul verii 2003 a fost un eveniment deosebit, in special pentru castigatoare :-)

 

*
Urmeaza link-ul pentru a participa la jocul online numit Funny Anagrams! Aici este doar un loc de testare (inca). Curand, concursul va fi lansat din nou. Succese!

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!