English Română

Cum sa castigi la Loto 6 din 49 ?

Esti aici ... deci, cunosti problema :-)

In cazul in care nu stii despre ce este vorba iti spunem noi. Trebuie sa alegi 6 numere din 49 in total. Castigul pentru gasirea a 6 numere corecte creste pana cand cineva castiga potul cel mare. Pentru cultura ta generala, numarul total posibil de variante este 13.983.816. Loto 6 din 49

Treci peste superstitii si ai incredere in Puzzle-iT !

Retine ca daca castigi folosind aceasta pagina, jumatate din castiguri ne revin noua si lui Kurt! ... programatorul, deh.

 

Rezultat

Succese !

Validitate extrageri Loto 6/49

Singurul element care poate genera suspiciune legat de Loto 6/49 (sau orice sistem practicat de Loteria Romana) e dat de faptul ca toate variantele jucate de jucatori sint cunoscute de entitatea care administreaza jocul (Loteria Romana) inaintea extragerii variantei cistigatoare.

Se pot teoretiza o gramada de metode de masluire. Si toate ar putea fi combatute cu tot felul de argumente. Nu asta e important.

Ceea ce este important, si foarte clar, si mai ales indubitabil este ca atita vreme cit stii variantele jucate este destul de banala generarea unei variante necistigatoare. Loteria cistiga bani din banii raportati.

Cistiga de asemenea si mai multi jucatori cu cit suma raportata e mai mare (tentatia e si mai mare).

Or fi 13+ milioane de combinatii posibile dar este putin probabil ca in 18 extrageri la care participa ~1 milion de jucatori sa nu existe nici un jucator care sa faca alegerea corecta.

Singura metoda in care s-ar elimina absolut orice suspiciune ar fi criptarea variantei jucate cu o cheie cunoscuta doar de cel care joaca varianta, si decriptarea ei (si validarea rezultatului) dupa extragere, entitatea care administreaza jocul nestiind ce s-a jucat decit dupa extragere.

Din pacate o astfel de metoda de joc a variantei ar fi destul de dificil de administrat deoarece populatia ar trebui educata privind folosirea dispozitivului de criptare. Lucru care ar fi foarte anevoios.

pt un cistig mai sigur

va alegeti 4 numere cu care mergeti pe mai multe variante si la fiecare varianta alegeti cite 2 numere diferite intre ele de ax 5-19-21-27-32-17 5-19-21-27-47-31 5-19-21-27-46-41 daca avati noroc ca din cele 4 numare cu care mergeti in cele tri variante sa iese 2,3sau patru cistigatoare aveti sanse mai multe sa le prindeti si pe celelalte 2 nr asa am cistigat si eu de citeva ori cu patru nr daca idea mea de joc va ajuta si ati cistigat poate primesc si eu macar 10%din cistig va doresc succes 0769560247

credeti voi

ca nu se poate frauda extragerea. eu stiu cum se poate, dar nu spun, iar daca se fraudeaza, asta este numai din punctul de vedere al jucatorului, caci legea jocurilor de noroc permite asta cu conditia ca un anume procent din castiguri sa mearga la premii. cititi legea.
are dreptate omul care spune sa se faca extragerea cu urna de pe vremea lui ceausescu.

castiguri nemuncite????????????? nu cred...

o data am castigat si eu, si..........atat! nu cred sa mai am sansa! voua va doresc succes!

cum se joaca acest joc?eu

cum se joaca acest joc?eu sunt noua si nu stiu.....

??

va rog sa imi explicati si mie cum se extrag numerele loto la jocul asta online

Cum se extrag numerele ,,norocoase,, la Loto

Toata tara se intreaba de ce sunt atitea reporturi la 6/49 si cum se poate face o frauda.Ei bine cititi cu atentie acest comentariu si veti gasi raspunsurile, si recomand sa le spuneti si altora.In primul rind eu ca matematician va pot asigura ca nici o strategie bazata pe sisteme de joc nu e viabila, in toate sistemele ramine o variabila mare care se traduce in sume imense cheltuite saptamina de saptamina.Sistemele de joc se bazeaza pe legea numerelor mari ,adica daca ai suficiente resurse si joci fara intrerupere vei prinde cele 6 numere cistigatoare dar in realitate nu-ti vei recupera investitia ptr. ca sistemul iti garanteaza ca vei prinde 6 numere NU si citi bani vei cistiga.Poti sa prinzi numerele cistigatoare atunci cind reportul e de doar 10 miliarde in conditiile in care tu ai bagat citeva zeci pina atunci.Si acum despre frauda extragerilor: Loteria fraudeaza extragerile dar nu asa cum ne gindim noi cu telecomenzi sau cu bile masluite. nu , nici pe departe.Frauda e posibila datorita nivelului avansat al tehnicii actuale si se bazeaza exclusiv pe calcule fizice si matematice.Se stie sigur ca in conditii identice de desfasurare daca se cunosc marimile ce intervin intr-un proces se poate prevedea rezultatul acelui proces de fiece data.Astfel avem urmatoarele date si marimi cunoscute foarte bine : volumul bilelor , greutatea bilelor, densitatea bilelor, gradul de aderenta a bilelor, volumul incintei in care are loc amestecarea, forma incintei, aderenta ei, forta curentului de aer care amesteca bilele etc.Cunoscind ca bilele pornesc intotdeauna din aceeasi pozitie cu ajutorul camerelor de filmat cu viteza mare de captura , prin marcarea bilelor sa reusit urmarirea traiectoriilor fiecarei bile in parte creindu-se astfel un pattern de miscare ptr. fiecare bila in parte in functie de varierea curentului de aer suflat.Cu ajutorul computerelor performante sa pus la punct un mijloc de influientare a traiectoriilor bilelor spre rezultatul dorit.Totul este calculat matematic si fizic .Chiar daca mai ramine loc de o eroare de 10% tot se pot manipula extragerile.In conditiile tehnicii de azi nu se poate organiza o loteerie 100% sigura.

motivatie de report la loto

Daca stam sa ne gandim simplu, din 49 de numere luate cate 6 ies undeva la 14 milioane de variante, dar nu asta ar fiproblema, ci costul pret /varianta, iar roamanul de rand care acum cativa ani juca o schema redusa de 10 - 12 numere nu-si mai permite si in aceasta situatie in care pretul unei variante este de 4.4 ron.
preturile de acum cativa ani ereau de 3 - 3,5 ron si iata cum se pierd cateva combinatii.
In medie se joaca doar un sfert din combinatiile posibile la 6 din 49, iar din acest motiv sunt aceste reporturi uriase si evident aceste castguri enorme si rare.

LOL :)

Exista metode mult mai simple, care nu necesita super-computere si modelari avansate.
Totul se reduce la: o bila trebuie sa intre intr-un orificiu. Stim ce bila e inainte sa intre? (cod de bare, scanare automata a numarului de pe ea, etc) Daca da, ura, putem sa facem ceva frumos pentru ea. Un simplu orificiu prin care putem produce vacuum sau putem sufla aer poate favoriza / defavoriza bila respectiva imediat ce bila se afla deasupra orificiului prin care trebuie in final sa intre. Et voila. Fara simulari, fara magneti, fara alte distractii, foarte simplu putem influenta ce se extrage.

Dar asa cum am mai postat, sint o gramada de metode teoretic posibile. Problema e urmatoarea. Atita vreme cit stii ce se joaca poti sa te joci cu rezultatul extragetii intr-un mod care _SIGUR_ e profitabil.

Daca nu stii ce se joaca atunci poate singurul lucru pe care il poti face este sa stii dinainte secventa cistigatoare si sa o pasezi unei/unor persoane 'favorizate'.

Dar nu vei avea siguranta ca persoana/persoanele respective nu va imparti banii cu alti tzishpe romani fericiti care in ziua aia s-au trezit cu fatza la cearceaf si au jucat aceeasi secventa.

UFFF ... cand ma gandesc

UFFF ... cand ma gandesc cati bani am putut sa castig si nu am facut nimik cu ei .... cum i-am luat asa sau dus ....

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!