English Română

Puzzles

Hexa Puzzle - joaca online cel mai original puzzle

Hexa

De la creatorii Puzzle iT cel mai original joc de puzzle care te va face super-dependent si te va arunca intr-o noua dimensiune a distractiei!

Hexa foloseste un set de douasprezece piese si tabla de joc care poate fi acoperita complet folosind doar noua piese. Piesele nu au fete definite, au forme diferite si sunt numerotate de la 1 la 12. Scopul acestui puzzle este completarea tablei de joc cu oricare noua piese.

3D Logic

3D Logic

3-D Logic arata foarte similar Cubului Rubik. Desi prezinta culori si patrate pe un cub este un puzzle complet diferit. Pentru a schimba culoarea patratelor gri, apasa pe patratele colorate principale si incearca sa unesti culorile. La fel ca alte jocuri importante, 3-D Logic pleaca de la o idee simpla rezultand un puzzle deosebit.

Cum sa realizezi un puzzle tridimensional

Acesta este primul stadiu in designul Cubului Radut.

Niciodata gandire, numai incercari :-)

Cubul Radut - versiunea fabricata din lemn

Cubul Radut este un puzzle superb realizat de mana dintr-o combinatie de lemn de cires si fag. Caseta este realizata din lemn de stejar finisat prin ceruire cu ceara de albine.

Cubul Logic 4x4x4 - un brevet de inventie romanesc din anul 1992

>> 4x4x4 Logic Cube

Cubul Logic 4x4x4 se bazeaza pe un brevet de inventie romanesc din anul 1992 si este mult mai durabil si functional decat versiunea ungara.

Acest puzzle este mult mai spectaculos decat cubul 3x3x3 (Cubul Rubik). Numarul pieselor constituente este cu mult mai mare si nu exista piese "fixe" care sa serveasca drept referinta.

Cubul Logic cu Bile - puzzle tridimensional, 26 sfere intr-un cub transparent

>> Falling Marbles

Cubul Logic cu Bile (Falling Marbles) se bazeaza pe un brevet de inventie romanesc din anul 1992 fiind unul dintre cele mai simple puzzle-uri mecanice cunoscute.

Ideea de baza a acestui puzzle este de a avea un cub transparent sau orice alt poliedru regulat umplut cu un numar de piese mobile, bile sau cuburi (de exemplu 27 de bile). Daca vom considera numai 26 de bile intr-un cub transparent, atunci exista un spatiu liber (locul bilei lipsa), care da posibilitatea miscarii bilelor prin rotirea cubului.

Cuburi in Linie - Joc logic tri-dimensional

Cuburi in Linie poate fi jucat de doua sau mai multe persoane, in fuctie de versiunea de joc. Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Bile in Linie - Joc logic tridimensional 3x3x3

Bile in Linie poate fi jucat de doua persoane. Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Reguli pentru "3 bile in linie"
Jucatorii trebuie sa puna piesele in canalele jocului, una cate una, incercand sa obtina o linie de 3 bile de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Castigatorul va fi acela care obtine mai multe linii complete, de 3 piese.

Ca o perticularitate a acestui joc logic 3x3, jucatorul care pune piesa centrala, ce devine invizibila in timpul jocului, trebuie sa zica "central". Celelalte piese sunt complet vizibile in timpul jocului.

Puluri in Linie (X si 0 tridimensional sau TicTacToe 3D)

Puluri in Linie poate fi jucat de doua sau mai multe persoane, in fuctie de versiunea de joc, chiar si de persoane cu tulburari de vedere. Jucatorii trebuie sa puna piesele in niste tije, una cate una, incercand sa obtina o linie de aceeasi culoare, orizontala, verticala sau oblica. Obiectivul jocului este acela de a face cat mai multe linii de aceeasi culoare, orizontale, verticale sau oblice.

Exista doua versiuni ale acestui joc: 3x3 sau 4x4 Puluri in Linie si Joc Logic 3D Competitional.

Cubul Anton - puzzle tridimensional

Cubul "Anton" este alcatuit din sase piese cu forme si volum diferite. Se aseamana cu binecunoscutul Cub Soma dar este complet diferit. Acest puzzle este foarte spectaculos datorita multor solutii ce pot fi gasite.

Piesele acestui puzzle trebuie aranjate pentru a forma un cub.

Emite conţinut
Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!