English Română

Un nou joc de divertisment - SuperBall

Un nou joc de divertisment pe piata din Romania - SuperBall - Premii pentru toti!
Bucuresti, Februarie 2005.

In curand, se lanseaza in Romania unul dintre cele mai atractive jocuri interactive: SuperBALL!, care are la baza un joc nou al carui concept a fost definitivat in primavara 2005 - InfiniBALL.
Dr. Radut Consulting srl a dezvoltat un joc simplu, adresat tuturor categoriilor de varsta si care aduce castiguri substantiale jucatorilor.

Acest joc aduce un suflu nou emisiunilor de divertisment. Simplu, atractiv si care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul emisiunii. Aceste cuvinte definesc esenta show-ului SUPER BALL. Dupa cum ne spun si creatorii jocului, Parmena si Catalin Radut: "jocul are avantajul unui public tinta larg, creeaza suspans continuu si este flexibil ca aplicabilitate si schema de premiere". Este vorba de un joc de sansa si rationament practicabil oriunde, in cazinouri sau in sali special amenajate, pe Internet, dar mai ales in sistem de loterie ca joc de sine statator sau ca joc de divertisment televizat, in care, bile colorate intr-un anume numar de culori, prin pozitionare aleatorie formeaza siruri care determina valoarea castigului.

Participantii vor avea sansa de a castiga de la minimum de 18 ori pana la 40.000 RON pentru fiecare joc.

Amatorii de incitant, senzatii tari si jocuri vor avea o surpriza placuta cat de curand.

Pentru mai multe informatii, contactati: dr. Catalin Florian Radut Tel: 0722-302258
Web site: www.puzzle.ro

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!