English Română

Termeni si Conditii de utilizare

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Utilizarea acestui site semnifica acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, nu folositi acest site. Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment.

Restrictii in utilizarea materialelor

Acest site este protejat prin dreptul de copyright. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta Dr. Radut Consulting ("Dr.Radut") exclusiv pentru uz personal, non-commercial, cu conditia de a nu mofica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala.

Daca descarcati software din acest site, inclusiv toate fisiere si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare "Software") sunt considerate ca fiind sub licenta Dr.Radut, exclusiv pentru uz personal si non-comercial. Dr.Radut nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Dr.Radut detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Dr.Radut sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Acest site este controlat si operat de Dr.Radut de la sediul sau. Dr.Radut nu are obligatia ca materialele din acest site sa fie potrivite sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Cei care acceseaza situl din alte locatii o fac pe propria raspundere si raspund legal, in conformitate cu legislatia locala. Nici un software nu va fi descarcat sau exportat din acest site.

Rezerve si Limitari de Raspundere; Alte Declaratii

Dr.Radut poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment.

MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT PUSE LA DISPOZITIE "CA ATARE" SI FARA NICI UN FEL DE GARANTII EXPRESE SAU IMPLICITE. DR.RADUT NU GARANTEAZA SI NU ARE NICI O OBLIGATIE LEGATA DE UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII CONTINUTULUI SAU MATERIALELOR DIN ACEST SITE PRIVIND CORECTITUDINEA, ACURATETEA SAU SIGURANTA.

IN MASURA PERMISA DE LEGILE APLICABILE, DR. RADUT ISI REZERVA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA GARANTIILE COMERCIALE, ADECVAREA PENTRU UN SCOP SPECIFIC SI NON-INCALCAREA. DR.RADUT NU GARANTEAZA ACURATETEA, TOTALITATEA SAU UTILITATEA INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACEST SITE. DR.RADUT NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE CONTINUTE IN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE VOR FI NEINTRERUPTE SAU FARA ERORI, CA INADVERTENTELE SAU MATERIALELE VOR FI CORECTATE, CA SITUL SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZITIE NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE VATAMATOARE. DUMNEAVOASTRA (NU DR.RADUT) VA ASUMATI INTREGUL COST AL SERVIICIILOR NECESARE DE REPARARE SI MODIFICARE.

IN NICI O CIRCUMSTANTA, INCLUZAND FARA A SE LIMITA LA, NEGLIJENTA, DR.RADUT NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICI O DESPAGUBIRE SPECIALA SAU SEMNIFICATIVA REZULTATA DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SITULUI SAU ALTE MATERIALE CARE POT FI DESCARCATE, CHIAR DACA DR.RADUT SAU REPREZENTANTII SAI AU FOST INFORMATI ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICI O CIRCUMSTANTA DR.RADUT NU ESTE RESPONSABIL IN TOTALITATE IN FATA DVS. PENTRU TOATE PAGUBELE, PIERDERILE SAU ACTIUNILE (FIE PRIN CONTRACT FIE ALTFEL), CARE DEPASESC SUMA PE CARE ATI PLATIT-O CATRE DR.RADUT, DACA EXISTA, PENTRU PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE ACHIZITIONATE DE PE ACEST SITE.

LEGEA APLICABILA NU POATE PERMITE EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE, SAU LIMITARILE DE RESPONSABILITATE ANTERIOR MENTIONATE, ASTFEL CA EXCLUDERILE DE MAI SUS NU VA POT FI APLICATE.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Dr.Radut nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le acesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de Dr.Radut, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Dr.Radut si ca Dr.Radut nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Dr.Radut nu presupune ca Dr.Radut isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asenebea web site.

Conformitati

Daca un vizitator al acestui site raspunde solicitarii Dr.Radut cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale si Dr.Radut nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, Dr.Radut va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult Dr.Radut va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Dr.Radut.

Luand in considerare eforturile continue ale Dr.Radut de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Dr.Radut fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Dr.Radut le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Dr.Radut si al dreptului nelimitat de a utiliza semenea idei, concepte, know-how si tehnici.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site: (i) nu va viola nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; (ii) nu va fi si nu va contine material defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte; si (iii) nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de accord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a Dr.Radut. Puteti inceta prezentul accord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Dr.Radut poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre Dr.Radut, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS!